Izvor: Press, 10.Apr.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bude li se pojavio neki snimak, idem kući! Evo kako je Miki "zapretio" nakon akcije sa Nadeždom (VIDEO)

Đuričić nije uspeo da prevari kamere zbog čega je na sve načine pokušao da spreči da se snimak pusti u javnost
Miki Đuričić i Nadežda Biljić prethodnog dana, dok su zadrugari proslavljali Vaskrs, prepustili su se strastima i u kokošinjcu su imali žestok seks,, misleći da nema kamera i da će sve ostati samo između njih dvoje.
Neće napraviti karijeru, ali udaće se za Mikija! Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << šta Nadeždina majka kaže o seksu o kojem bruji region! (VIDEO)
Međutim, prevarili su se, pa su usred seksa uočili kameru koja ih je sve vreme snimala, nakon čega im se raspoloženje vidno pokvarilo.
Đuričić je potpuno poludeo nakon toga, a kasno uveče prišao je devojci iz organizacije kojoj je rekao da prenese svima da će napustiti rijaliti ukoliko snimak procuri u javnost.
- Budem li imao nekih problema, ja kući idem! Samo reci tamo šefu... Bude li se pojavio neki snimak... - čuje se na snimku

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrijana se skinula u tanga bikini i pokazala moćnu guzu, Milan nije skidao pogled sa nje! (VIDEO)

Izvor: Press, 10.Apr.2018

Andrijana je poznata po izraženim oblinama, a kada se skinula u minijaturni bikini niko nije ostao ravnodušan . Zadrugari su iskoristili lepo vreme ovog ponedeljka, odah obukli kupaće kostime i zauzeli mesto pored bazena...

Nastavak na Press...

"ISKRENO, BRINEM SE" Nadeždina majka progovorila o ćerkinom seksu u "Zadruzi" i od Mikija OČEKUJE SAMO JEDNO

Izvor: Blic, 10.Apr.2018

Iako se činilo da će sve u "Zadruzi", makar kada je reč o Mikiju Đuričiću i Nadeždi Biljić, ostati na jednom seksu, stvari su se jutros promenile. Došlo je do nove akcije, a to već budi i drugačije sumnje u mnogima pa i kod pevačicine majke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.