BUNDESLIGA Grujić ne može sam, Srbin opet pogodio, ali Herta na začelju (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUNDESLIGA Grujić ne može sam, Srbin opet pogodio, ali Herta na začelju (VIDEO)

Ne može sve sam Marko Grujić. Berlinci su na začelju tabele Bundeslige posle četiri kola sa samo jednim bodom, ali nekadašnji reprezentativac Srbije je najbolji igrač tima iz prestonice. Posle pogotka Bajernu na Alijanc areni na startu sezone (2:2), vezista plavo-belih je postigao izjednačujuću pogodak za svoj tim u Majncu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Hofenhajma protiv Frajburga je 1.75. Meč se igra u nedelju od 15.30.
Vodio je domaćin 1:0 do 83. minuta, a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << onda je Grujić glavom sa sedam, osam metara postigao gol. Odlično je prošao po levoj strani terena Dilrosun, savršeno centrirao, a na pravom  mestu bio je fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti. Činilo se da će gosti da stignu do boda, ali dva minuta pre kraja Holanđanin Džuste je doneo tri boda Majncu.

Posle neočekivanog poraza u Berlinu od novog bundesligaša Uniona, Borusija se vratila na pobednički tim. Ekipa iz Dortmunda pobedila na Signal Iduna parku Bajer iz Leverkuzena sa 4:0. Pogotke za “milionere” postigli su napadači Pako Alkaser i Marko Rojs (dva puta), dok je u finišu Gereiro potvrdio pobedu nemačkog vicešampiona trećim pogotkom za domaćina.
Bodove iz Kelna odnela je Borusija iz Menhengladbaha, a tri boda “koltovima” doneo je Francuz Plea. Ajntraht je poražen u Bavarskoj od Augzburga, a tim iz Franfurta igrao je bez Srba. Mijat Gaćinović i Filip Kostić nisu bili u timu, dok je Dejan Joveljić presedeo meč na klupi za rezerve.
BUNDESLIGA – 4. kolo
Subota
Augzburg – Ajntraht Franfurt 2:1 (2:0)
(Rihter 35, Niderlihter 43 – Pasijensa 73)
Borusija Dortmund – Bajer Leverkuzen 4:0 (1:0)
(Alkaser 28, Rojs 51, 90, Gereiro 83)
Keln – Borusija Menhengladbah 0:1 (0:1)
(Plea 14)
Majnc – Herta 2:1 (1:0)
(Kajson 40, Džuste 88 – Grujić 83)
Union Berlin – Verder 1:2 (1:1)
(Anderson 14 penal – Klasen 5 penal, Fulkrug 55)
18.30 Red Bul Lajpcig – Bajern
Nedelja
15.30 Hofenhajm – Frajburg
18.00 Paderborn – Šalke
Petak
Fortuna – Volfsburg 1:1 (1:1)
(Gizelman 16 – Veghorst 29)


The post BUNDESLIGA Grujić ne može sam, Srbin opet pogodio, ali Herta na začelju (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.