Vikiliks: Astronaut tražio sastanak s Obamom zbog vanzemaljaca

Izvor: B92, 12.Okt.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikiliks: Astronaut tražio sastanak s Obamom zbog vanzemaljaca

Šta Vatikan zna o vanzemaljcima? Da li nam preti svemirski rat?

To su pitanja o kojima je jedan bivši astronaut želeo da razgovara s Obaminim savetnikom Džonom Podestom, stoji u mejlovima koje je u petak objavio Vikiliks.

Hakovani mejlovi već su privukli veliku pažnju, jer sadrže delove govora Hilari Klinton.

Međutim, dva dokumenta su fokusirana na prisustvo vanzemaljaca u blizini Zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Reč je o mejlovima koje je savetniku Podesti poslao bivši astronaut Edgar Mičel, šesti čovek koji je hodao Mesecom tokom Apollo 14 misije 1971.

On je pisao 18. januara prošle godine tražeći hitan sastanak na kom će se razgovarati o tome kako će vlada predstaviti javnosti vanzemaljske oblike života i nultu energiju – navodnu vanzemaljsku tehnologiju za koju je Mičel verovao da može da se koristi kao izvor beskonačne besplatne energije za našu planetu.

U to vreme Podesta je radio u Obaminoj administraciji. Otišao je nedugo potom.

Mejl je ukazivao da bi sastanku trebalo da prisustvuje i jedan Mičelov kolega, kako bi “nas informisao o vatikanskim saznanjima o vanzemaljskoj inteligenciji”.

Nakon što je napustio svemirski program, Mičel je osnovao Institut neoetičkih nauka posvećen razotkrivanju tajni ljudskog uma. On je vrlo otvoreno govorio o svom uverenju da su Zemlju godinama posećivali vanzemaljci i da se podaci o NLO-ima kriju od javnosti.

Mičel je verovatno stupio u kontakt s Podestom, zato što je ovaj bio zainteresovan za iste teme i kritikovao vladu zbog toga što krije informacije od naroda.

U drugom mejlu astronaut je pisao o “nenasilnim inteligentnim vanzemaljcima koji nam pomažu da dobijemo energiju nulte tačke na Zemlji” i da oni neće tolerisati bilo kakvo vojno nasilje na Zemlji ili u svemiru”.

Mičel je umro u februaru ove godine, a Podesta je sada u kampanji Hilari Klinton. Nije poznato da li je ikada odgovorio na mejlove, ali je za Jahu rekao da se nije video s Mičelom.
Pogledaj vesti o: Wikileaks

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta Vatikan zna o vanzemaljcima?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2016

Šta Vatikan zna o vanzemaljcima? Da li nam preti svemirski rat? To su pitanja o kojima je jedan bivši astronaut želeo da razgovara s Obaminim savetnikom Džonom Podestom, stoji u mejlovima koje je u petak objavio Vikiliks. Hakovani mejlovi već su privukli veliku pažnju, jer sadrže delove govora...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.