Biznismen vezan u šumi i ubijen hicem iz pištolja

Izvor: S media, 18.Dec.2011, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznismen vezan u šumi i ubijen hicem iz pištolja

Slaviša Simić (50), vlasnik preduzeća „Gigant” iz Vrnjačke Banje, ubijen je hicem iz pištolja preksinoć na regionalnom putu Vrnjačka Banja - Aleksandrovac. Prema izvorima „Blica” bliskim istrazi, telo je nađeno pored puta, nedaleko do Simićevog „audija”, a ima indicija da je bio vezivan i mučen pre nego što mu je ispaljen >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << hitac u glavu.

Potvrđene kazne za ubistvo srpskog turiste

Korać: Čovićeva izjava zaslužuje tužbu!

Ubijen biznismen iz Vrnjačke Banje

Jedna od početnih pretpostavki istrage je da bi motiv zločina mogli biti novac i poslovni odnosi, a operativci kraljevačke policije juče su saslušali desetine osoba kako bi otkrili trag koji će pomoći u rasvetljavanja ovog zločina.

Beživotno Simićevo telo nađeno je preksinoć nakon što je jedan taksista iz Vrnjačke Banje koji je prolazio tim delom Goča video parkirani „audi” sa otvorenim prtljažnikom, čiji je motor bio uključen, svetla upaljena, ali u automobilu nije bilo nikog. Posle pola sata, kad se vraćao, zatekao je isti prizor, pa je pozvao policiju.

Patrola koja je izašla na lice mesta našla je na petnaestak metara od kola nepomično telo i pozvala je ekipu za uviđaje, a zatim i specijalizovani tim Uprave kriminalističke policije MUP-a.

(Blic)

Foto: Blic

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.