Izvor: JUGpress.com, 23.Mar.2021, 14:43

Za izgradnju toplovoda u Vranjskoj Banji odobreno 8,7 miliona dinara

VRANJSKA BANJA – VRANJE

Ministarstvo zaštite životne sredine Vlade Srbije odborilo je finansiranje projekata deset lokalnih samouprava u Srbiji, ukupne vrednosti 100 miliona dinara. Na listi koja je objavljena je i Vranje.

Grad je dobio 8,7 miliona dinara za realizaciju Projekta izgradnje toplovoda za snabdevanje toplotnom energijom individualnih objekata u Vranjskoj Banji.

„Završetkom projekta u značajanoj meri ćemo unaprediti kvalitet vazduha >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranjskoj Banji i doprineti očuvanju životne sredine. Lokalna samouprava učestvuje u planiranim radovima sa 20 odsto vrednosti projekta, odnosno sa 2,2 miliona dinara, pa je ukupna vrednost projekta 10, 9 miliona. Sredstva su obezbeđena u budžetu Grada“, istakao je gradonačelnik, Slobodan Milenković.

Sredstva su odobrena po osnovu javnog Konkursa za sufinansiranje projekata smanjenja zagađenja vazduha u Srbiji poreklom iz individualnih izvora u 2021. godini.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.