Vranjanke na rolerima osvojile 3 medalje u Poljskoj

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jun.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanke na rolerima osvojile 3 medalje u Poljskoj

Sa Otvorenog prvenstva Poljske i Kupa istočne Evrope, takmičenja koja su održana u gradu Skavina, pet takmičarki kluba Besna kobila iz Vranja donele su 3 medalje. Rolerašicama je nedostajalo i malo sreće - broj odličja lako je mogao biti i veći, jer su četiri puta zauzele četvrtu poziciju.

Prvog dana šampionata Anastasija Stojanović i Mia Dedinac okitile su se bronzanim odličjima u svojim starosnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kategorijama. Da se popnu na pobedničko postolje nije pošlo za rukom ostalim takmičarkama, pošto je Lenka Stanković zauzela četvrtu poziciju, a Emilija Arsić i Kaja Sretić petu i šestu.

Ipak, Stanković nije propustila šansu sledećeg dana, pošto je u okviru Kupa istočne Evrope osvojila bronzu. Stojanović, Arsić i Dedinac tada su zauzele četvrta mesta, a Nišlijka Sretić ponovila je uspeh od prethodnog dana.

Osim naših takmičarki na trkama je zapaženu ulogu imao i naš trener Đorđe Dedinac koji je oba dana bio tehnički delegat u ime Svetske roler federacije i postavljač staze - kažu u klubu Besna kobila.

Roleraši iz Vranja ne miruju, pa tako već sledećeg vikenda putuju za Češku, gde će se okušati na Otvorenom prvenstvu ove zemlje, kao i drugoj ovogodišnjoj trci Svetskog kupa.

Podsetimo, na prvoj trci Svetskog kupa Mia Dedinac se nadmetala u starijoj kategoriji, ali se i tu izborila za svoje mesto, pošto je završila na 27. mestu, upisavši prve ovosezonske bodove.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vranjanke na rolerima osvojile tried medalje

Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2018

VRANJE..Takmičarke Skijaškog kluba „Besna Kobila“ iz Vranja učestvovale su na trkama u Poljskoj u disciplini slalom na rolerima...Anastasija Stojanović u kategoriji devojčica do 12 godina i Mia Dedinac u kategoriji juniorki, prvog dana takmičenja, osvojile su bronzane medalje...Lenka Stanković...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.