U Vranju naprednjaci i koalicioni partneri proslavili pobedu Vučića

Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju naprednjaci i koalicioni partneri proslavili pobedu Vučića

VRANJE

Srpska napredna stranka i koalicioni partneri, kao i SPS koji je i u Vranju podržao zajedničkog kandidata na predsedničkim izborima,  uz trubače, proslavili pobedu Aleksandra Vučića.

Prisutnima je novog predsednika Republike Srbije čestitao potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Izvršnog odbora SNS, Dragan Stevanović.

Čestitajući pobedu njihovog kandidata rekao je da je po rezultatima i broju glasova koje je osvojio Aleksandar Vučić,  na osnovu podataka njihovog izbornog štaba, Pčinjski okrug  prvi u Srbiji. U svim opštinama u okrugu ubedljivo je osvojio, a najviše u Trgovištu 93,20 odsto.

Predsednik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović se zahvalio članovima Izbornog štaba SNS, koalicionim partnerima, ali i svima onima koji su učestvovali u kampanji, jer su svi zajedno uspeli da dođu do pobede.

Ovo je velika pobeda našeg zajedničkog kandidata. Pokazali ste da Vranje može da bude najbolji u Srbiji, rekao je predsednik SPS, Zoran Antić.

To je uspeh čitave koalicije oko SNS, rekao je lider Jedinstvene Srbije na lokalu, Dejan Manić.

Slavlje je nastavljeno uz trubače u prostorijama vranjskih naprednjaka, a nakon toga ulicama grada.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.