U Srbiji petoro umrlih od posledica kovida, u Nišu i Vranju 32 osobe na bolničkom lečenju

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2021, 17:22

U Srbiji petoro umrlih od posledica kovida, u Nišu i Vranju 32 osobe na bolničkom lečenju

Prema poslednjim informacijama Ministarstva zdravlja, u Srbiji je u poslednja 24 sata od kovida preminulo petoro ljudi, a na lečenje u svim kovid bolnicama smešteno njih 917. U kovid objektima u Nišu i Vranju hospitalizovana su 32 pacijenta.

U kovid delu Univerzitetskog kliničkog centra smešteno je 8 pacijenata, od toga dvoje pozitivnih, a u vranjskoj kovid bolnici 24 pacijenta sa potvrđenim kovidom.

Na lečenju u kruševačkoj kovid bolnici nalazi se 129 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ljudi, od toga 126 pozitivnih, a dvoje na respiratorima.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara kruševačke kovid bolnice, 3 pacijenta, sa potvrđenim virusom kovid 19 su preminula - saopštavaju iz UKC Niš.

Od 12.869 testiranih na kovid u poslednja 24 sata, 1.656 je pozitivnih.

U svim kovid bolnicama u Srbiji je na respiratorima trenutno 28 pacijenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.