ZABRINJAVAJUĆE U PAZARU: Jedan preminuo, na bolničkom liječenju 50 covid pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 20.Avg.2021, 14:03

ZABRINJAVAJUĆE U PAZARU: Jedan preminuo, na bolničkom liječenju 50 covid pacijenata

U toku poslednja 24 sata u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je jedan pacijent od posledica izazvanih korona virusom, saopštio je danas lokalni Štab za vanredne situacije. Na bolničko lečenje primljeno je 11 osoba inficiranih korona virusom, od kojih su sedam iz Novog Pazara, tri iz Tutina i jedan iz Sjenice, dok su kući otpuštena dva. Trenutno je u toj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovano 50 pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru, a četvoro na pojačanoj kiseoničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << potpori. Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice 1. avgusta bila su smeštena tri kovid pacijenta. U kovid ambulanti Doma zdravlja obavljena su 144 pregleda, 63 prva i 81 kontrolni, a od 49 testiranih pacijenata, njih 26 je bilo pozitivno već na brzom, antigenskom testu. Urađena su i 33 PCR testa čiji rezultati se očekuju. (Kurir.rs) The post ZABRINJAVAJUĆE U PAZARU: Jedan preminuo, na bolničkom liječenju 50 covid pacijenata appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U novopazarskoj Opštoj bolnici još 11 zaraženih korona virusom

Izvor: Danas, 20.Avg.2021

U novopazarskoj Opštoj bolnici, sve više je hospitalizovanih osoba zaraženih korona virusom. Prethodnog dana na bolničko lečenje je primljeno 11 novih pacijenata – 7 iz Novog Pazara, 3 iz Tutina i jedan iz Sjenice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.