Profesorka iz Vranja oduševila đake seksi fotografijama

Izvor: 24sata, 13.Dec.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka iz Vranja oduševila đake seksi fotografijama

Profesorka osnovne škole Vuk Karadžić u Vranju M.M. rasplamsala je đačke strasti objavljivanjem nepristojnih fotografija na svom Fejsbuk profilu koje svi učenici mogu videti, s obzirom na to da slike nisu zaključane.

One su dostupne svim korisnicima te društvene mreže, pa tako, fotografije na kojima je ova golišava nastavnica, broje i više od 120 >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << lajkova, piše lokalni portal OK radio.

Vršilac dužnosti direktora osnovne škole „Vuk Karadžić“ Saša Ivković kaže da za Fejsbuk profil koleginice M. M. nije ni znao, a kamoli za njene fotografije.

– Te fotografije nisam video, ali ću ovog trenutka da vidim o čemu se tu radi. Sa koleginicom ću takođe odmah da razgovaram, jer tako nešto nije dozvoljeno.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Profesorica rasplamsala đačke strasti

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2014

Profesorka osnovne škole Vuk Karadžić u Vranju M.M. rasplamsala je đačke strasti objavljivanjem nepristojnih fotografija na svom Facebook profilu koje svi učenici mogu vidjeti, s obzirom na to da slike nisu zaključane...One su dostupne svim korisnicima te društvene mreže, pa tako, fotografije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.