Izvor: Blic, 18.Nov.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO SUĐENJE OPTUŽENOM ZA PEDOFILIJU Optuženi ušao u sudnicu u Vranju sa osmehom na licu

Pred Krivičnim većem  Osnovnog suda u Vranju,kojim je presedavala sudija Ljiljana Nikolić, danas je počeo glavni pretres protiv Nenada Stevanovića Rokija (37) iz Krive Feje zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicom.

U toku glavnog pretresa Krivično veće sprovelo je dokazni postupak protiv okrivljenog Nenada Stevanovića Rokija zbog krivičnog dela nedozvoljenih polnih radnji nad učenicom sedmog razreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << OŠ "Radoje Domanović" u Vranju N.S. (13).

Na pretresu su saslušani oštećena devojčica i okrivljeni, a zbog osetljivog slučaja i zaštite maloletnice, isključena je javnost.

Portparol suda Aleksandra Tošić Arsić izjavila je da se zbog mnogih informacija u lokalnim i prestoničkim medijima Osnovni sud u Vranju do kraja suđenja neće oglašavati.

Pre početka glavnog pretresa u sudskom holu otac maloletne devojčice S.S. izjavio je za "Blic" da očekuje pravično suđenje i da veruje srpskom pravosuđu.

Pročitajte još...

-  Očekujem da će kazna biti primerena težini krivičnog dela.Verujem u vranjsko pravosuđe i očekujem zadovoljenje pravde. Ćerka je ponovo obećala da se više nikada neće sastajati sa njim. Skoro svakog dana čekamo je posle nastave, a uzeli smo joj i mobilni telefon - rekao je otac.

Okrivljeni Nenad Stevanović Roki, koga su iz pritvorske jedinice Okružnog zatvora u Vranju na pretres dovela dvojica stražara, bio je vidno raspoložen. Sa lisicama na rukama, pojavio se ispred sudnice broj 26 desetak minuta pre početka glavnog pretresa. Osim oca, sa devojčicom bila je i psiholog Zdravstvenog centra u Vranju.

Optužnica na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju tereti radnika krivofejskog Rudnika olova i cinka "Grot" za nedozvoljene polne radnje nad maloletnom osobom. Okrivljenom je produžen pritvor do 6. decembra, a Osnovni sud u Vranju do tada bi trebalo da odluči da li će pritvor biti produžen i treći put.

Podsećamo, Nenada Stevanovića je 3. oktobra ove godine novinar "Vranjskih" Radoman Irić snimio je kako pored OŠ "Radoje Domanović" u Vranju pred đacima i prolaznicima ljubi maloletnu učenicu. Kompromitujući snimci ljubavnog zagrljaja maloletnice sa muškarcem, koji je od nje stariji 24 godine, zapalili su društvene mreže, a on je uhapšen 8.oktobra i posle saslušanja određen mu je pritvor do 30.dana, koji je istekao 4.novembra. Pritvor je produžen do 6. decembra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.