SUĐENJE PEDOFILU: Posle prvih izjava, proces prekinut

Izvor: OkRadio.rs, 18.Nov.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUĐENJE PEDOFILU: Posle prvih izjava, proces prekinut

Glavni pretres na suđenju Nenadu Stevanoviću (37) iz Krive Feje, za nedozvoljene polne radnje nad devojčicom N.S. (13), održan je u petak u Osnovnom sudu u Vranju. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost. Portparol Osnovnog suda u Vranju Aleksandra Tošić Arsić rekla je da je sledeće ročište zakazano za 14. decembar. - Okrivljeni je saslušan, i druge dokazne radnje nisu sprovedene. Okrivljeni je dao svoju odbranu. Pretres je odložen za 14. decembar u 12 časova, na kome će verovatno da se saslušava oštećena - rekla je Tošić Arsić. Pre početka suđenja Slađan S., otac devojčice N.S., rekao da...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Počelo sudjenje pedofilu iz okoline Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2016

Glavni pretres na suđenju 37-godišnjem muškarcu iz Krive Feje osumnjičenom da je izvršio nedozvoljene polne radnje nad 13-godišnjom devojčicom ispred njene škole, održan je danas u vranjskom Osnovnom sudu. Sledeće ročište zakazano za 14. decembar.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.