Izvor: Blic, 25.Nov.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIKVIDACIJA U VRANJU Taksista uhapšen zbog ubistva muškarca (53) ispred hotela

Taksista I. M. (31) uhapšen je zbog sumnje da je večeras hicima iz pištolja ubio V. S. (53) ispred recepcije hotela "Pržar" kod Vranja, prenele su "Južne vesti", pozivajući se na policiju.

Ubistvo se dogodilo oko 20.30 sati, dok je u hotelu trajala rođendanska proslava, ali je još nepoznato da li je ubijeni V. S. bio gost na proslavi. Portparol vranjske policije Dragan Stamenković rekao je za "Južne vesti" da je motiv ubistva nepoznat.

Uviđaj je u toku, a više detalja biće poznato nakon istrage.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen taksista, samo sat vremena nakon ubistva ispred hotela "Pržar" u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Nov.2017

Kako su saopštili iz PU Vranje, policija je uhapsila I.M. (31), taksistu iz Vranja, zbog sumnje da je pucnjima iz pištolja, ispred hotela "Pržar" u Vranju, usmrtio muškarca V.S. starog 53 godine...I.M. je uhapšen sat vremena nakon ubistva, oko 21.30 večeras...Policija je prvobitno saopštila da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Vranje: Uhapšen taksista zbog ubistva

Izvor: BKTV News, 26.Nov.2017, 00:14

Policija je večeras uhapsila taksistu I. M. (31) zbog sumnje da je ubio V. S. (53) ispred recepcije hotela "Pržar" kod Vranja...Kako prenose  "Južne vesti", pozivajući se na policiju, ubistvo se dogodilo oko 20:30 dok je u hotelu trajala rođendanska proslava, ali je još nepoznato da li je ubijeni...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.