Izvor: Blic, 25.Nov.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIKVIDACIJA U VRANJU Taksista uhapšen zbog ubistva gosta rođendanske proslave

Taksista I. M. (31) uhapšen je zbog sumnje da je večeras hicima iz pištolja ubio V. S. (53) ispred recepcije hotela "Pržar" kod Vranja, prenele su "Južne vesti", pozivajući se na policiju.

Ubistvo se dogodilo oko 20.30 sati, dok je u hotelu trajala rođendanska proslava na kojoj je nesrećni čovek bio gost, nezvanično saznaje "Blic". Portparol vranjske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije Dragan Stamenković rekao je za "Južne vesti" da je motiv ubistva nepoznat.

U hotelu "Pržar" gde se, kako nezvanično saznajemo, u tom trenutku održavala proslava dečjeg rođendana za "Blic" su samo kratko rekli da ne mogu da daju nikakve informacije, upućujući nas na policiju i dežurnog sudiju.

Uviđaj je u toku, a više detalja biće poznato nakon istrage.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBISTVO NA PROSLAVI: Taksista uhapšen jer je pucao u gosta na Pržaru

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2017, 00:10

Vranjska policija saopštila je večeras da je uhapšen I.M.(31), taksista koji se sumnjiči da je oko 20:30 pucao u Voju Spasića, na rođendanskom slavlju u hotelu Pržar Taksista I.M.(31) ubio je Voju Spasića (53)a iz Vranja u hotelu Pržar i pobegao sa mesta zločina. Par...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.