DS: Ministarka krišom održala politički skup u „Jumku“

Izvor: juGmedia, 19.Mar.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Ministarka krišom održala politički skup u „Jumku“

VRANJE – Vranjske demokrate optužile su danas SNS i ministarku Zoranu Mihalović iz te stranke za održavanje partijskog skupa u fabrici „Jumko“ i za obmanu medijia, kojima je najavljivana službena poseta Pčinjskom okrugu umesto predizborne stranačke posete.

U saopštenju DS-a tvrdi se da je SNS „bahato i drsko opet zloupotrebio fabričke prostorije u kampanji prilikom boravka u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranju potpredsednice te stranke Zorane Mihajlović“.

„Iako su pokušali da sakriju skup od javnosti, nisu uspeli. Najpre se pojavila fotografija SMS poruke kojom pozivaju ljude da dođu u prostorije “Jumka“, a potom i fotografije sa tog skupa“.

BOJAN PAJTIĆ danas na mitingu DS u sportskoj hali u Vranju

I mediji su, dodaje se, obmanuti informacijom da će ministarka Mihajlović posetiti Pozorište “Bora Stanković“.

„Umesto toga, dobili su potpredsednicu SNS – Mihajlović koja na stranačkom skupu pljuje lokalnu vlast, pre odlaska u prostorije Jumka na stranački skup“.

Demokrate su se osvrnule i na kritiku Mihajlovićeve u vezi vranjskog pozorišta.

„Pozorište je izgorelo pre četiri godine, a prve dve je SNS bio deo lokalne vlasti i u vreme kada je izabran izvođač radova koji je kontaminirao Pozorište oplatolom (i slučajno je juče na fotografijama iza Mihajlovićeve u Surdulici). To i ne treba da čudi ako se ima u vidu njena izjava nakon prve “smrdljive zgrade“ u Srbiji: “Desilo se, niko nije kriv“.

Jedina istina koju je izgovorila je da će građani glasati po delima onih koji su na vlasti. Dovoljno je samo da zamisle Srbiju sa njima još četiri godine i znaće za koga će glasati“, zaključuje se u saopštenju Izbornog štaba DS u Vranju.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.