U infrastrukturu investicije od 5,5 milijardi evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U infrastrukturu investicije od 5,5 milijardi evra

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović otvorila je danas u Beogradu konferenciju "Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona TIL 2019", na kojoj učestvuju i kompanije koje će zajedno sa Srbijom realizovati novi investicioni ciklus u infrastrukturi vredan više od 5,5 milijardi evra.

Mihajlovićeva je novinarima u Centru "Sava" rekla da već za godinu dana očekuje da će Srbija napraviti značajan iskorak u oblasti transportne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << logistike.

"Značajno je da pokažemo šta radimo u oblasti infrastrukture i logistike, i iz godine u godinu imamo sve veći broj učesnika na ovoj konferenciji. To govori da Srbija zauzima sve značajnije mesto u oblasti transportne infrastrukture i logistike", naglasila je Zorana Mihajlović.

Istakla je, takođe, da počinje novi investicioni ciklusu u infrastrukturi vredan više od 5,5 milijardi evra i da na konferenciji učestvuju kompanije zainteresovane da rade na tim projektima u Srbiji.

Mihajlovićeva je ocenila da će konferencija doprineti da srpske kompanije razmene iskustva.

"Srbija ima strateški važan položaj i hoćemo da ga na najbolji način iskoristimo u svakom smislu", dodala je ministarka.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture pokrovitelj je konferencije, koja je okupila 400 učesnika i 150 predstavnika vodećih kompanija u toj oblasti.

U okviru konferencije, na kojoj će biti oko 30 govornika, biće održano 220 B2B sastanaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Počinje investicioni ciklus od 5,5 milijardi evra

Izvor: B92, 27.Mar.2019

Beograd -- Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović otvorila je danas u Beogradu konferenciju "Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona TIL 2019"...Na ovom skupu učeštvuju kompanije koje će zajedno sa Srbijom realizovati novi investicioni ciklus u infrastrukturi vredan više...

Nastavak na B92...

Mihajlović: Infrastruktura uslov bržeg razvoja Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je infrastruktura najvažnija za razvoj srpske ekonomije i da ove godine počinje novi investicioni ciklus u toj oblasti u vrednosti 5,5 milijardi evra..."Napravljeni su ozbiljni iskoraci u putnoj infrastrukturi,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.