Pančevo: Školi Sveti Sava sportska oprema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Školi "Sveti Sava" sportska oprema

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetili su danas Osnovnu školu "Sveti Sava" u Pančevu, koja dobila novu sportsku opremu.

Savez za školski sport Srbije i Ministarstvo omladine i sporta su obezbedili za fiskulturnih salu u toj školi novu opremu vrednu oko 600.000 dinara.

Ministri Mihajlović i Udovičić su se zatim, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gradskoj upravi, sastali sa načelnicom Južnobanatskog upravnog okruga Danijelom Lončar i čelnicima lokalnih samouprava iz Južnobanatskog okruga.

U toku dana će imati sastanak i sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim, nakon čega će održati konferenciju za novinare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Dodatnih 1,5 milijardi dinara za razvoj Južnobanatskog okruga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2019

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetili su OS Sveti Sava u Pančevu kojoj je donirana oprema...U Gradskoj upravi u Pančevu razgovarali sa predstavnicima Južnobanatskih gradova i opština o investicijama u oblasti infrastrukture...Osnovna škola...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.