Subotica: Ambasador Svete Stolice Santo Ganđemi u poseti Subotici (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Apr.2023, 19:11

Subotica: Ambasador Svete Stolice Santo Ganđemi u poseti Subotici (FOTO)

SUBOTICA – Ambasador Svete Stolice u Srbiji, nadbiskup Santo Ganđemi posetio je danas Suboticu i sastao se sa  Gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem. Oni su, između ostalog, razgovarali o privrednim i turističkim potencijalima Subotice i Palića, posvećenosti lokalne samouprave razvoju dobrih odnosa među ljudima različitih kultura i religija u ovom gradu i saradnji sa Katoličkom crkvom. […]
Vest Subotica: Ambasador Svete Stolice Santo Ganđemi u poseti Subotici (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Apostolski nuncije: Sveta Stolica ostaje principijelna u stavovima o KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2023

Sveta Stolica ostaje principijelna u svojim stavovima kada je reč o jednostrano proglašenoj nezavisnosti tzv Kosova, izjavio je danas u Subotici apostolski nuncije, ambasador Svete Stolice u Srbiji, nadbiskup Santo Ganđemi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.