Održan sastanak o saradnji SNS i SPS, na čelu delegacija Vučić i Dačić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2021, 07:29

Održan sastanak o saradnji SNS i SPS, na čelu delegacija Vučić i Dačić

U sedištu Socijalističke partije Srbije (SPS) u Beogradu danas je održan sastanak rukovodstava Srpske napredne stranke (SNS) i SPS posvećen nastavku uspešne saradnje u realizaciji ciljeva državne i nacionalne politike, kao i pripremama za predstojeće izbore, saopšteno je iz Glavnog odbora SPS.

Delegacije dveju stranaka predvodili su predsednici stranaka Aleksandar Vučić i Ivica Dačić.

Dačić: U interesu Srbije je da se saradnja SPS i SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nastavi

Postoji potpuno međusobno poverenje i razumevanje o tome da želimo da nastavimo saradnju, a moje mišljenje je zajednički kandidat na predsedničkim izborima treba da bude predsednik SNS, preneo je danas, nakon sastanka sa delegacijom SNS, izjavio je danas šef SPS Ivica Dačić.

On je novinarima rekao da je lider SNS, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostavio mogućnost da se SPS sama opredeli da li će zajedno sa SNS nastupati na parlamentarnim izborima, imati jednu listu, ili odvojene liste.

On je naglasio da je ono što povezuje SNS i SPS interesi Srbije, a ne priča o kadrovskim pitanjima.

Dačić je najavio i da će se sastanci SPS i SNS nastaviti u budućnosti jer je "emitovanje zajedništva i jedinstva" važan deo politike.

"Nekada šumovi postanu glavni tonovi, a mi to ne želimo jer želimo jedinstvo oko nacionalnih pitanja. Ne radi se tu o nerazumevanju da li je neko nešto izjavio, ima toga i sa jedne i sa druge strane, ali to je sasvim normalno. Imamo interes da očuvamo saradnju, a istovremeno čuvamo naše identitete", rekao je Dačić.

Kako je dodao, predstoji nam "pregoran rad" na ostvarenju postavljenih ciljeva.

Upitan da li su dve stranke bliže zajedničkoj listi posle ovog sastanka, Dačić je kazao da bi prošle nedelje bila vest da nema ništa od zajedničkog nastupa, bune se "ovi, oni, opšta je pobuna".

"To je vest", zaključio je Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Zajednička lista SNS i SPS bila bi bolja za Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2021

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da zbog brojnih zajedničkih rezultata vladajuće koalicije ima logike da se ozbiljno razmotri zajednička lista Srpske napredne stranke i socijalista na izborima 3. aprila, jer bi to, po njegovoj oceni, bilo i bolje i celishodnije..."Mislim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Delegacije SNS i SPS počele razgovore o izborima

Izvor: Danas, 03.Sep.2021

Delegacije Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke, koje predvode lideri tih stranaka Ivica Dačić i Aleksandar Vučić, počele su danas razgovore o pripremama za predstojeće izbore i nastavku saradnje na realizaciji ciljeva državne i nacionalne politike.

Nastavak na Danas...

Završeni razgovori delegacija SNS i SPS u centrali socijalista

Izvor: N1 televizija, 03.Sep.2021

Delegacija Srpske napredne stranke (SNS), koju predvodi lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, stigla je nešto posle 16 časova u sedište Socijalističke partije Srbije (SPS) u Beogradu, gde će rukovodstva dve partije razgovarati o nastavku saradnje i pripremama za izbore.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.