Jovanović: Srbija respektabilna zemlja u IKT industriji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Dec.2022, 19:29

Jovanović: Srbija respektabilna zemlja u IKT industriji

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Mihailo Jovanović izjavio je danas da ministarstvo na čijem je čelu, zajedno sa vodećim kompanijama koje posluju u našoj zemlji, radi na modernizaciji javne uprave radi privlačenja investicija i podstreka digitalnoj transformaciji društva. Jovanović je na konferenciji „Sinergija 22 – Speed IT up” ukazao na to da […]
Vest Jovanović: Srbija respektabilna zemlja u IKT industriji objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Sinergija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Ministar informisanja: Nedozvoljen uticaj na REM

Izvor: Danas, 09.Dec.2022, 10:27

Ministar telekomunikacija i informisanja Mihailo Jovanović izjavio je danas da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) nezavisno regulatorno telo i bilo kakav uticaj na njihov rad je nedozvoljen i nemoguć, pa i to da on komentariše njihovu obustavu rada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.