Izvor: Danas, 09.Dec.2022, 10:27

Ministar informisanja: Nedozvoljen uticaj na REM

Ministar telekomunikacija i informisanja Mihailo Jovanović izjavio je danas da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) nezavisno regulatorno telo i bilo kakav uticaj na njihov rad je nedozvoljen i nemoguć, pa i to da on komentariše njihovu obustavu rada.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Jovanović ne želi da komentariše štrajk REM-a: Ne vršiti pritisak na regulatorne agencije, RATEL i REM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2022

Ministar Mihajlo Jovanović izjavio je danas da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) nezavisno regulatorno telo i bilo kakav uticaj na njihov rad je nedozvoljen i nemoguć, pa i to da on komentariše njihovu obustavu rada...Apelujem da se ne vrši pritisak na regulatorne agencije, RATEL i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ministar informisanja: Bilo kakav uticaj na REM nedozvoljen i nemoguć

Izvor: Radio 021, 09.Dec.2022

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović apelovao je danas da se "ne vrši pritisak" na REM, navodeći da je to "nezavisna agencija na čiji rad nije dozvoljen bilo kakav uticaj".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.