Dodik otvorio Veče Republike Srpske u Subotici: Srećan sam što sam s vama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 22:53

Dodik otvorio Veče Republike Srpske u Subotici: Srećan sam što sam s vama

Srećan sam što s vama delim ovo veče, da potvrdimo sponu koja nas veže: Republika Srpska i Srbija jedna su država jer u njoj živi jedan narod", poručio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, otvarajući "Veče Republike Srpske" u Subotici.
Uz intoniranje himne Republike Srbije i Republike Srpske, u fiskulturmoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" u Subotici, u prisustvu oko 750 zvanica, otpočelo je 10. "Veče Republike Srpske" kojim je obeležena decenija postojanja "Zavičajne zajednice Republike Srpske" u Subotici.
"Želja nam je da okupimo sve ljude koji vode poreklo sa područja Republike Srpske, a koji žive i rade u Subotici....
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dodik: Srpska i Srbija jedna država

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2024, 07:10

SUBOTICA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je u petak uveče u Subotici da su njegova i politika predsjednika Srbije Aleksandra Vučića čvrste i srpske i da su Srpska i Srbija, po njegovoj percepciji, jedna država u kojoj živi jedan narod.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.