Izvor: Blic, 05.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada po treći put o gasnom aranžmanu

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je sinoć da će sednicu Vlade, posvećenu energetskom sporazumu sa Rusijom, zakazati za petak, 9. maj.

„Redovnu sednicu Vlade, umesto za četvrtak, zakazaću za 9. maj, kako bi na Dan pobede mogli da donesemo odluku o potvrđivanju izuzetno značajnog energetskog sporazuma sa Rusijom", najavio je premijer u izjavi Tanjugu.

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je u „Utisku nedelje" RTV B92 da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u vreme izborne tišine ili dan pre pokrenuti inicijativu da parlament ratifikuje energetski sporazum sa Rusijom. On je naveo da će „u izbornoj tišini ili dan pre izborne tišine pokrenuti inicijativu da se ratifikuje gasni sporazum u parlamentu Srbije".

On je ocenio da bi bilo „neverovatno" da partneri DSS-a u Vladi po treći put odbiju utvrđivanje predloga za ratifikaciju sporazuma sa Rusijom u Skupštini Srbije i ocenio da bi takva moguća odluka bila izuzetno „štetočinska".
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.