Porodica 4. epizoda: Sledi predaja! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 01.Apr.2021, 10:59

Porodica 4. epizoda: Sledi predaja! (VIDEO)

Sledi predaja! Serija "Porodica" epizoda 4. biće emitovana na Super Star kanalu večeras u 20 časova i na RTS 1 u 20 i 50 časova. Slobodan Milošević i Čedomir Jovanović pronalaze zajednički jezik!

U predhodnoj epizodi serije "Porodica":

Republičke vlasti Srbije na čelu sa Zoranom Đinđićem traže saradnju od Vojislava Koštunice, Predsednika SR Jugoslavije, u hapšenju Slobodana Miloševića.

Koštunica je rezervisan prema toj akciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jer je nezadovoljan time što je ona vođena bez njegove pune informisanosti i pristanka.

Specijalni izaslanik Vlade Srbije je mladi političar, Čedomir Jovanović, kojeg u Miloševićevoj vili dočekuju s puno neprijateljstva i nepoverenja. Kako je Čeda Jovanović opisao događaj pročitajte OVDE. 

Serija "Porodica" epizoda 4:

Slobodan Milošević i njegova porodica obeležili su čitavu deceniju i ostavili neizbrisiv trag u narodu. I sada, tokom poslednjih časova koje provodi na slobodi, Miloševićeva sudbina utiče na živote običnih ljudi.

Mlada novinarka dobija šansu svog života. Penzionerka se suočava sa krahom svega u šta je verovala. Nova kućna pomoćnica u vili “Mir” proživljava porodičnu tragediju porodice Milošević iz prve ruke.

Nakon dugih, nepredvidivih i opasnih pregovora, Milošević i Čedomir Jovanović uspevaju da pronađu zajednički jezik.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ella B je devedesetih harala, a onda je napustila Srbiju I RODILA ČETVORO DECE: Evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Apr.2021

U trećoj epizodi serije "Porodica", koja se emituje na RTS-u i koja prati poslednjih 72 sata zajedničkog života porodice Milošević, pre hapšenja bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, puštena je pesma "Ajkula" od pevačice Brankice Celabović, poznatije kao Ella B, koja je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.