LDP protestovao zbog dolaska Montgomerija u Niš

Izvor: Glas javnosti, Beta, 01.Dec.2010, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP protestovao zbog dolaska Montgomerija u Niš

NIŠ - Aktivisti Liberalno demokratske partija (LDP) protestovali su juče u Nišu zbog najavljenog dolaska bivšeg američkog ambasadora Vilijema Montgomerija u taj grad na promociju knjige "Kad ovacije utihnu".

Aktivisti LDP su nakon vanredne konferencije za novinare protestovali na Trgu kralja Milana u centru grada noseći majice sa karikaturom Koraksa na kojoj bivši američki ambasador u Beogradu u leđima ima ključ koji navija predsednik Demokratske stranke Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Vojislav Koštunica.

Oni su nakon kratkog protesta na centralnom gradskom trgu otišli do Niškog kulturnog centra gde je večeras najavljena promocija Montgomerijeve knjige.

- Nedopustivo je da zvanične gradske ustanove dočekuju čoveka koji je pokušao da direktno ugrozi institucije ove zemlje i spreči istragu i vođenje sudskog postupka oko političke pozadine ubistva Zorana Đinđića - rekao je odbornik LDP Miloš Grozdanović.

Grozdanović je dodao da je Montgomeri u Nišu "persona non grata". U niškom LDP-u su izrazili i čuđenje što se promocija knjige ne održava u Američkom kutku u Nišu.

Na promociji knjige treba da govore i novinar Dragan Bisenić i bivši potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović.

Ako je Koštunica tako uticajan da američka diplomatija igra kako on svira, hajde da na sledećim izborima svi glasamo za njega.

Ovo je još jedna u nizu LDP gluposti...

Ceda pokusava da prikrije svoje prijateljstvo sa Montgomerijem kao da to nije javna tajna. Ovaj Ceda je zaista spao na niske grane. Hoce da nas ubedi da je Kostunica veci prijatelj amerikancima nego on sam.

A Cedin prijatelj i osnivac stranke je covek iz senke i jedan od najbogatijih ljudi evrope , ministar inostranih poslova na delu srpske drzave

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.