LDP: MONTGOMERI PERSONA NON GRATA U NIŠU

Izvor: Kurir, 30.Nov.2010, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: MONTGOMERI "PERSONA NON GRATA" U NIŠU

NIŠ - Aktivisti Liberalno demokratske partija (LDP) protestovali su danas u Nišu zbog najavljenog dolaska bivšeg američkog ambasadora Vilijema Montgomerija u taj grad na promociju knjige "Kad ovacije utihnu"

NIŠ - Aktivisti Liberalno demokratske partija (LDP) protestovali su danas u Nišu zbog najavljenog dolaska bivšeg američkog ambasadora Vilijema Montgomerija u taj grad na promociju knjige "Kad ovacije utihnu".

Aktivisti LDP su nakon vanredne konferencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za novinare protestovali na Trgu kralja Milana u centru grada noseći majice sa karikaturom Koraksa na kojoj bivši američki ambasador u Beogradu u leđima ima ključ koji navija predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica.

Oni su nakon kratkog protesta na centralnom gradskom trgu otišli do Niškog kulturnog centra gde je večeras najavljena promocija Montgomerijeve knjige.

- Nedopustivo je da zvanične gradske ustanove dočekuju čoveka koji je pokušao da direktno ugrozi institucije ove zemlje i spreči istragu i vođenje sudskog postupka oko političke pozadine ubistva Zorana Đinđića - rekao je odbornik LDP Miloš Grozdanović.

Grozdanović je dodao da je Montgomeri u Nišu "persona non grata". U niškom LDP-u su izrazili i čuđenje što se promocija knjige ne održava u Američkom kutku u Nišu.

Na promociji knjige treba da govore i novinar Dragan Bisenić i bivši potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Čović.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promocija knjige Vilijema Montomerija

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2010

U okviru Sajma knjiga u Nišu bivši američki ambasador u Jugoslaviji predstaviće svoju knjigu "Kad ovacije utihnu", a gosti na promociji biće Dragan Bisenić i Nebojša Čović. LDP protestovao.

Nastavak na JužneVesti.com...

Čović na promociji Montgomerija, LDP protestuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2010

NIŠ -..Bivši ambasador SAD u Beogradu Vilijem Montgomeri rekao je večeras u Nišu da je jako ljut i ogorčen zbog objavljivanja poverljivih dokumenata iz prepiske američkih diplomata sa Vašingtonom na sajtu Vikiliksa (WikiLeaks)..."Jako sam ljut i ogorčen zbog svega toga. Ne možemo da krivimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Montgomeri za ozbiljnu istragu i kažnjavanje odgovornih

Izvor: Politika, 30.Nov.2010

NIŠ – Bivši američki ambasador u Srbiji Vilijem Montgomeri rekao je večeras da je povodom objavljivanja poverljivih dokumenata iz prepiske američke diplomatije na sajtu "Vikiliks" potrebno sprovesti ozbiljnu istragu i da odgovorni treba da budu kažnjeni..."Ljut sam i ogorčen zbog svega toga,...

Nastavak na Politika...

LDP protestovao zbog dolaska Montgomerija u Niš

Izvor: Glas javnosti, 01.Dec.2010, 07:41

NIŠ - Aktivisti Liberalno demokratske partija (LDP) protestovali su juče u Nišu zbog najavljenog dolaska bivšeg američkog ambasadora Vilijema Montgomerija u taj grad na promociju knjige "Kad ovacije utihnu"...Aktivisti LDP su nakon vanredne konferencije za novinare protestovali na Trgu kralja Milana...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.