Koštunica: Zločin ne može da izbledi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Zločin ne može da izbledi

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica danas je, povodom 13 godina od proterivanja Srba iz Hrvatske ocenio da "takav zločin ni posle mnogo godina ne može da izbledi i da se zaboravi".

"Na srpski narod koji je podneo najviše žrtava na Balkanu pokušava se staviti žig krivice. A nikada se u Evropi nije videla tako strašna kolona prognanika, koja se protezala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od Knina do Beograda. Videli smo da ni tada ni danas evropska birokratija ne pokazuje da je bole i srpske žrtve", poručio je Koštunica.

Prema rečima Koštunice, "naša je obaveza da ne zaboravimo nijednu srpsku nevinu žrtvu, da su Srbi prognani iz Krajine i sa Kosova i da ne dozvolimo da se zatamni i iskrivi istina".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Koštunica: Zločin nikad ne bledi

Izvor: Kurir, 05.Avg.2008, 06:37

BEOGRAD - Predsednik DSS Vojislav Koštunica juče je, povodom 13-godišnjice akcije „Oluja“ hrvatske vojske, ocenio da „takav zločin ni posle mnogo godina ne može da izbledi i da se zaboravi“.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.