Koštunica: Uništavanje Srbije se nastavlja!

Izvor: S media, 05.Mar.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Uništavanje Srbije se nastavlja!

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica ocenio je danas u Beogradu da je politika sadašnje vlasti "duboko pogrešna" i da zbog takve politike zemlja ulazi u jednu od svojih najtežih kriza.

"Srbija je zarobljenik pogrešne politike da nam je danas najpreče pitanje ulazak u Evropsku uniju. Ovo se podjednako odnosi i na vlast i na opoziciju, podjednako se odnosi i na Demokratsku stranku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i na Srpsku naprednu stranku", kazao je Koštunica na skupštini omladine te DS S-a.

Vučić: Veliki miting 16.aprila (VIDEO)

Predsednik DS S-a je ukazao da Srbiji neće biti bolje sve dok se ne

shvati da je sadašnja politika pogrešna, kao i da ni posle izbora "neće i ne može biti nimalo bolje ako se samo promene stranke na vlasti, a ostane ista politika da su nam Brisel i Vašington preči od same Srbije".

On je kazao da se srpska privreda "potpuno gasi", kao i da će, kroz razgovore koji slede sa "samozvanom" kosovskom Vladom svi suštinski interesi Srbije biti rasprodati zarad dobijanja pozitivne ocene Brisela.

Prema njegovoj oceni, dvopartijski sistem u Srbiji bio bi "najpogubnija ideja" i u tom slučaju bi DS i SNS vodili istu politiku, a iz Brisela i Vašintona stizali aplauzi i zadovoljstvo bez obzira koja je od te dve stranke na vlasti.

Mićunović: DS čeka Tadića

Koštunica je rekao da bi uvodjenjem dvopartijskog sistema nestale prepreke da Srbija ude u NATO, bez obzira na to što je, kako je istakao, "ogromna vecina naroda protiv toga da srpski vojnici sirom sveta ratuju za tudje interese".

Koštunica je predstojeću Stratešku konferenciju "NATO i partneri" u Beogradu ocenio kao "NATO samit" i dodao da je njegovo sazivanje u srpskoj prestonici "izvrgavanje ruglu proglašene vojne neutralnosti Srbije".

Koštunica je rekao da se protiv DS S zbog njene nacionalne i državotvorne politike vodi "najprimitivnija moguća medijska kampanja" i ukazao da "pojedini mediji koji besne u toj propagandi optužuju kolektivno celu stranku da je kriva".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Koštunica: Srbija rob pogrešne politike

Izvor: Mondo, 05.Mar.2011

Politika sadašnje vlasti je "duboko pogrešna" i zbog takve politike zemlja ulazi u jednu od svojih najtežih kriza, ocenio je predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.