Koštunica: Proturaju dokumente nepoznatog sadržaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Proturaju dokumente nepoznatog sadržaja

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da je ministrima iz DSS i NS i javnosti Srbije potpuno nepoznat sadržaj pratećeg Privremenog sporazuma, koji je potpisan zajedno sa SSP u Luksemburgu i upozorio da se nikada još nije dogodilo da vlada usvaja dokument čiji sadržaj nije poznat svim njenim članovima.

"Ne samo da 'Solanin sporazum' predstavlja prevaru i stavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potpisa za nezavisnost Kosova, već je Tadić-Đelićev potpis stavljen i na jedan prateći sporazum koji još uopšte nismo videli", naglasio je Koštunica u izjavi dostavljenoj sinoć Tanjugu.

Prema njegovim rečima, niko od ministara iz DSS i NS još nije video Privremeni sporazum na koji je, pored Solaninog sporazuma, stavljen "Tadić-Đelićev potpis". "I sada čujemo da će DS pokušati da i taj sporazum, koji još niko nije video, stavi na sledeću sednicu Vlade", rekao je Koštunica.

On je ocenio da građani Srbije moraju da znaju da je ovde reč "o pokušaju velike prevare i da se radi o sporazumima koji su direktno suprotni državnim i nacionalnim interesima Srbije". "Nikada se još nije desilo da vlada usvaja sporazum čiji je sadržaj nepoznat svim ministrima iz DSS i NS i čiji je sadržaj nepoznat javnosti Srbije", istakao je premijer.

"Sve ovo govori da, kada se zađe u prevare, onda se sve više i dublje tone u velike greške", ocenio je Koštunica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj kampanje: Istine, laži i SSP

Izvor: Mondo, 08.Maj.2008

Poslednji dan izborne kampanje u Srbiji obeležen je tvrdnjom Vojislava Koštunice i predstavnika DSS da je u Luksemurgu, uz SSP, potpisan i Privremeni sporazum čiji sadržaj nije poznat javnosti, ali ni svim članovima vlade. Boris Tadić kaže da DSS laže i da će to dokazati.

Nastavak na Mondo...

Koštunica: Odmah poništiti SSP

Izvor: B92, 08.Maj.2008

Beograd, Čačak -- Predsednik DSS Vojislav Koštunica izjavio na završnom mitingu da će koalicija DSS-NS posle pobede na izborima odmah poništiti SSP, jer nikada neće izdati Srbiju i Kosovo...Koštunica je na završnom mitingu koalicije na Trgu Republike u Beogradu pred nekoliko hiljada pristalica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.