Koštunica: Međunarodna zajednica podbacila na Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Međunarodna zajednica podbacila na Kosovu

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da je međunarodna zajednica u potpunosti podbacila u ostvarivanju svoje misije na Kosovu i Metohiji.

"Danas je dan i kada moramo uputiti jasnu poruku međunarodnoj zajednici da je u potpunosti podbacila u ostvarivanju svoje misije mira i stabilnosti, a posebno u sprečavanju nasilja nad Srbima. Sa dolaskom Euleksa oslobađaju se krivice već sudski dokazani zločinci, što je ravno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saučesništvu u planskom proterivanju Srba sa Kosova", rekao je Koštunica.

Povodom petogodišnjice martovskog nasilja nad Srbima na Kosovu i Metohiji, Koštunica je istakao da je najveća obaveza Srbije da pruži svu podršku i pomoć srpskom narodu da opstane na Kosovu i Metohiji.

"Pre pet godina, 17. i 18. marta izvršen je surov pogrom nad Srbima s ciljem da se završi etničko čišćenje srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Srbi su ubijani, a njihove kuće, crkve i manastiri varvarski paljene. Tvorci nazavisnosti Kosova znaju da su Srbi koji žive na Kosovu i naše vekovne svetinje živa istina koja najbolje svedoči da je ova marionetska tvorevina lažna država", naveo je Koštunica.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.