DSS: Što hitnije o Šormazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2010, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Što hitnije o Šormazu

BEOGRAD -

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Aligrudić ocenio je danas da se sednica administrativnog odbora na kojoj treba da se raspravlja o prestanku poslaničkog mandata nekadašnjeg člana DSS Dragana Šormaza odlaže za trenutak kad njoj ne mogu prisustvovati svi članovi odbora.

Šormaz je polovinom maja isključen iz DSS posle oštre kritike u javnosti na račun lidera DSS Vojislava Koštunice.

Aligrudić u pismu predsednici Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije Slavici Đukić- Dejanović i predsedniku Administrativnog odbora Nenadu Kostadinoviću podseća da je sednica trebalo da bude održana 22. juna, ali je odložena za 29. jun.

Prema navodima Aligrudića i drugi termin sednice je odložen uz obrazloženje da su "potrebne dodatne pravne konsultacije u vezi sa 9. tačkom utvrđenog dnevnog reda: Razmatranje razloga za prestanak mandata narodnog poslanika Dragana Šormaza."

"Iz sredstava javnog informisanja, poznato je da su se pojedini članovi Administrativnog odbora izjasnili kako će se postaviti prema ovom pitanju, što me dovodi u sumnju da se sednica Administrativnog odbora odlaže za trenutak kad njoj ne mogu prisustvovati svi članovi Administrativnog odbora", navodi Aligrudić.

U pismu funkcioner DSS-a pozvao je predsednicu parlamenta i čelnog čoveka Administrativnog odbora da učine sve da se nastavak ove sednice održi u što skorije vreme i tako da svi članovi Odbora uzmu učešće u njenom radu.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.