DSS: Peticija za zaštitu Koštunice

Izvor: B92, 17.Mar.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Peticija za zaštitu Koštunice

Beograd -- DSS je pokrenula potpisivanje peticije kojom ugledne javne ličnosti osuđuju kampanju koja se vodi protiv lidera te partije Vojislava Koštunice.

Portparol DSS Petar Petković rekao je da je namera vlasti da Koštunicu poveže sa ubistvom Zorana Đinđića.

Petković je, na konferenciji za novinare, rekao da je potpis na peticiju već prvog dana stavilo 114 javnih ličnosti, među kojima je dosta akademika.

Peticija će moći da se potpisuje u sedištu stranke, svim opštinskim odborima, kao i na internet sajtu DSS.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LDP: Inicijativa DSS-a poziv na rušenje ustavnog poretka

Izvor: Blic, 17.Mar.2011

BEOGRAD - Liberalno-demokratska partija ocenila je danas kao "poziv na rušenje ustavnog poretka" inicijativu Demokratske stranke Srbije koja je počela sakupljanje potpisa za peticiju kojom se javne ličnosti protive povezivanju lidera te stranke Vojislava Koštunice sa ubistvom premijera Zorana Đinđića....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.