DSS: Aleksandar Popović kandidat za gradonačelnika

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Aleksandar Popović kandidat za gradonačelnika

Predsednik DSS Vojislav Koštunica izjavio je da je veoma važno da u vlasti u Beogradu bude DSS kao garant da će biti vođena dobra, poštena i odgovorna politika.

On je poručio da je Aleksandar Popović najbolji kandidat za gradonačelnika."Uveren sam da je Aleksandar Popović najbolji kandidat za gradonačelnika Beograda i zato je naša velika obaveza da svi zajedno pomognemo najboljem kandidatu na ovim izborima", rekao je Koštunica na 11. Skupštini DSS u Centru "Sava".Koštunica >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je rekao da je pravo vreme da ta stranka bude odlučnija, jača, otvorenija i spremnija da se hrabro uhvati u koštac sa svojim političkim neistomišljenicima.Prema njegovim rečima, danas je potrebno da DS S pokaže novu energiju i novu snagu."Uveren sam da se svi mi koji smo došli na ovu skupštinu slažemo da DSS ima najbolju, razložnu, odgovornu i ostvarljivu politiku. I uveren sam da ova politika zaslužuje mnogo veće poverenje gradjana naše zemlje", istakao je Koštunica.B92
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.