DRAKULIĆ SE VRAĆA U POLITIKU?!

Izvor: Kurir, 07.Avg.2010, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAKULIĆ SE VRAĆA U POLITIKU?!

BEOGRAD - Jednom političar - uvek političar! Zoran Drakulić, vlasnik kompanije „Ist point“ i bivši saradnik Vojislava Koštunice, kako nezvanično saznajemo, planira da se ponovo politički angažuje.

BEOGRAD - Jednom političar - uvek političar!

Zoran Drakulić, vlasnik kompanije „Ist point“ i bivši saradnik Vojislava Koštunice, kako nezvanično saznajemo, planira da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ponovo politički angažuje.

Priča se da bi Drakulić trebalo da postane jedan od funkcionera stranke „Srbija 21“, koju namerava da osnuje Dragoljub Kojčić, bivši član DSS.

Direktorka službe za informisanje „Ist pointa“ Gordana Vitomirov u izjavi za Kurir tvrdi da je reč o dezinformaciji.

- Verujem da bi o namerama gospodina Drakulića da se bavi politikom sasvim sigurno znala - rekla je Vitomirov.

I Kojčić, koji je potvrdio da planira da u septembru održi skupštinu stranke, kaže da za sada Drakulić neće biti njihov član.

- Bila bi mi čast da gospodin Drakulić bude deo našeg tima, ali on za sada ne želi da se vraća u politiku - poručio je Kojčić i dodao da će stranka koju osniva biti pozicionirana na desnom centru, i da će oko sebe okupljati ugledne ljude i ozbiljne privrednike koji nisu iznikli iz šinjela Slobodana Miloševića.

- Imena za sada neću da otkrivam, a sve će se znati u septembru - rekao je Kojčić, uz opasku da Drakulića verovatno vezuju za njegovu stranku jer su njih dvojica prijatelji još od osnovne škole.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.