dr Milošević: Šešelj pacijentima od raka da objasni kako se odjednom izlečio?

Izvor: KMnovine.com, 22.Apr.2016, 03:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

dr Milošević: Šešelj pacijentima od raka da objasni kako se odjednom izlečio?

Po čitave noći sam ostajao da gledam njegova suđenja, kad su bila, a sutra odlazio da radim. Sada mi se gadi ovaj snishodljivi humor kojim pokušava da se približi psihopati.



Malo bolje se razumem u maligne tumore od prosečnog korisnika FB-a, a i svakodnevno ih gledam već 20 godina.
 
Jedan od najvažnijih odgovora na pitanja koje Vojislav Šešelj duguje ovom narodu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << jeste način njegovog izlečenja dve metastaze na jetri, bez operativnog zahvata. Ta bolest kože nosa se zove Rinofima (Rhinophyma) i nema veze sa malignim tumorom, a nema bolesnika sa metastazama i na hemoterapiji koji tako intenzivno dobija na težini.
 

   
Foto: Blic    


Ako ono objašnjenje o čaju iz Sibira i citostaticima, odbacimo kao smešno, onda je pitanje od vitalnog značaja za naciju, u momentu ekspanzije broja obolelih: kako je došlo do izlečenja? Da li on možda pripada skupu odabranih koji imaju pravo na lek, a mi se tek zamlaćujemo nekakvom komercijalom?


   
dr Milutin Milošević    
Bio je jako smršao, a valjda na stomaku ima rez od prve operacije.

Još je strašnije da ovolikom broju obolelih ljudi prodaje priču kako je imao tumor s metastazama, pa ga izlečio hemoterapijom, ako uopšte nije bilo tumora. Bila bi to jako ružna obmana mnogobrojnih bolesnika.

Tek nakon toga slede pitanja o tome kako treba sankcionisati sadašnju vladu koja krši Ustav i otvoreno sarađuje sa okupatorima.
 
Piše: dr Milutin Milošević
 


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.