Zbog neslaganja sa Šešeljem Nemanja Šarović podneo ostavku na sve funkcije i članstvo u SRS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2020, 11:45

Zbog neslaganja sa Šešeljem Nemanja Šarović podneo ostavku na sve funkcije i članstvo u SRS

Jedan od čelnika SRS Nemanja Šarović podeo je danas ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci zbog toga što je, kaže, očigledno da on i predsednik radikala Vojislav Šešelj imaju različite poglede na prilike u Srbiji i na pravac delovanja stranke.

"Zato smatram da je jedina prava i ispravna odluka da se povučem iz organizacije koju je on osnovao i da borbu za ostvarenje ideala u koje bezrezervno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << verujem nastavim samostalno", naveo je Šarović u ostavci koju je dostavio i Tanjugu.

Šarović je dodao da je u SRS proveo više od dve decenije, te da je u prethodne 23 godine SRS bila organizacija kroz koju je, kaže, dao svoj doprinos u borbi za ostvarenje srpskih nacionalnih interesa i dobrobiti svih građana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemanja Šarović napustio Srpsku radikalnu stranku

Izvor: Danas, 16.Jul.2020

Nemanja Šarović istupio je iz članstva Srpske radikalne stranke zbog neslaganja sa Vojislavom Šešeljem, liderom radikala, saznaje Danas.

Nastavak na Danas...

Nemanja Šarović napustio Srpsku radikalnu stranku zbog neslaganja sa Šešeljem

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2020

Jedan od čelnika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović podneo je danas ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci zbog toga što je, kaže, očigledno da on i predsednik radikala Vojislav Šešelj imaju različite poglede na prilike u Srbiji i na pravac delovanja stranke..."Zato smatram da je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.