Vojislav Šešelj sutra na operaciji?

Izvor: BKTV News, 09.Mar.2012, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojislav Šešelj sutra na operaciji?

Lider radikala Vojislav Šešelj jutros iz protvora Haškog tribunala prebačen u bolnicu i tamo će ostati do utorka saznaje Beta iz krugova bliskih Tribunalu. Kako je saopštila Šešeljeva stranka, lider radikala trebalo bi da sutra bude operisan zbog neispravnosti defibrilatora, koji mu je u januaru ugrađen.
Kako piše Beta, to bi moglo da oldoži i iznošenje završnih reči na glavnom procesu koji se protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Šešelja vodi u Haškom tribunalu, jer bi lider radikala trebalo svoju završnu reč da počne da iznosi 12. marta.
Podsetimo, za danas je bila zakazana statusna konferencija lidru radikala u procesu koji se protiv njega vodi zbog nepoštovanja suda. Međutim, ona je odložena, a iz SRS-a je jutros saopšteno da je njihov predsednik ponovo prebačen u bolnicu van Haškog tribunala, jer mu se noćas naglo pogoršalo zdravstveno stanje.
Kako se navodi u saopštenju SRS, lekari bolnice gde je Šešelj prebačen, ustanovili su da je defibrilator potpuno neispravan, a ne samo jedna elektroda kako su mu ranije saopštili. Lekari su najavili da će zbog toga najverovatnije sutra biti obavljena nova operacija, saopštio je SRS.
U saopštenju se dodaje da je sam Šešelj o tome obavestio porodicu jer mu je bilo dozvoljeno da se javi nakon obavljenog pregleda.
Lekari su zaključili da je neispravnost defibrilatora bila razlog zbog kojeg je Šešelj noćas imao šest elektrošokova, kaže se u saopštenju.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.