U Ruskoj dumi okrugli sto o Šešelju

Izvor: Blic, 20.Avg.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Ruskoj dumi okrugli sto o Šešelju

Sekretar ruskog Komiteta za odbranu Vojislava Šešelja Margarita Obraskovska najavila je danas da će Komitet krajem septembra u Ruskoj dumi organizovati okrugli sto posvećen lideru srpskih radikala.

Ona je u razgovoru sa srpskim Komitetom za odbranu Šešelja konstatovala da se u Haškom tribunalu već 11 godina vodi politički proces protiv Šešelja i da su njegova ljudska prava krše na najgrublji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogući način, saopšteno je iz Srpske radikalne stranke.

Predstavnici oba komiteta su saglasni da će Šešeljev povratak u Srbiju, kako se navodi, pozitivno uticati na neophodne političke promjene i ponovnu afirmaciju Srpske radikalne stranke, kao i na vraćanje Srbije sa pogubnog evropskog puta na put saradnje sa prijateljskim državama, prvenstveno sa Ruskom Federacijom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U ruskoj Dumi o odbrani Šešelja!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013

U razgovaru sa predsednicom ruskog Komiteta za odbranu Vojislava Šešelja, Margaritom Obraskovom konstatovano da Haški sud krši Šešeljeva ljudska prava..BEOGRAD - Ruski komitet za odbranu Vojislava Šešelja krajem septembra će u ruskoj Dumi organizovati okrugli sto posvećen predsedniku Srpske...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.