Todorovic: Poslednja slava bez Šešelja

Izvor: Glas javnosti, 12.Feb.2010, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorovic: Poslednja slava bez Šešelja

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka po sedmi put zaredom proslavila je stranačku slavu Tri jerarha bez svog lidera Vojislava Šešelja. Zamenik predsednika SRS Dragan Todorović juče je u prostorijama stranke u Zemunu izjavio da je skoro siguran da je to poslednja slava koju SRS obeležava bez svog lidera.

- SRS prolazi kroz najteže trenutke od svog osnivanja. Pojedini su učinili sve da bi nas uništili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Uspeli smo da se tome odupremo, jer nemamo prava ni da odustanemo, ni da pokleknemo. Moramo da se borimo za interese Srbije, a našom borbom ćemo skratiti Šešeljev boravak u Hagu.

Pozivam sve članove SRS i sve patriote da zbijemo redove i ne dopustimo da nam razore Srbiju i unište najvrednije naše sinove - rekao je Todorović i dodao da "nikome za 20 godina nije pošlo za rukom da ih 'počisti' s političke scene, pa da to neće moći ni SNS".

- Nisu to mogli ni mnogo jači i ozbiljniji igrači, pa sigurno neće oni čiji izvori finansiranja još nisu zvanično otkriveni - istakao je Todorović.

Na proslavi stranke bili su Jadranka Šešelj, Momir Lazić, istoričar Veselin Đuretić, profesori Kosta Čavoški i Mirko Zurovac, pesnik Gojko Đogo, Paja Momčilov, Sloboda Erić i poslanici i funkcionera SRS. Gosti su posluživani, kako tradicija nalaže, svinjskim pečenjem.

Kad ne mogu da slave izborne rezultate neka bar ljudi slave slavu.

Samo da se ne isponapijaju kao prošle godine:-)))

Samo glavu gore,svako jutro nije dobro jutro.Sve ce da se stavi na pravi nivo cim dode najbolji covek i politicar srbije Seselj.On je postanska marka za sve ove bede , gmizavce i vazale zapada.

Ako NATO cizma udje na Kosovo SRS izlazi iz vlade!!! Tu se videla njegova snaga i rec koju je dao. Niko ne kaze da su ovi danas nesto bolji. Seselj ima svoju frekfrenciju i ko se primi na te "talase" tesko da moze da prihvati ista drugo. Ako se vrati sastavice ga ponovo sa ovom ekipom za koju smo mislili da je drugacija. Najgore je to sto svi oni slave neku slavu i u svojim "supama" imaju tudju mirodjiju. Gde ce vam dusa?????!!!!!

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Slava bez Voje, ali s pečenjem

Izvor: Kurir, 12.Feb.2010

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka po sedmi put zaredom proslavila je stranačku slavu Tri jerarha bez svog lidera Vojislava Šešelja. Zamenik predsednika SRS Dragan Todorović, ukazujući na ovu činjenicu, goste i novinare juče je u prostorijama stranke u Zemunu dočekao uz nadu da je ovo poslednja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.