Stefanović: Vučić će predložiti dobrog kanidata

Izvor: Press, 03.Okt.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vučić će predložiti dobrog kanidata

Potpredsednik vlade Nebojša Stefanović poručio je da je uveren da će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije.
Foto:B92.net
On je naveo da će taj kandidat sigurno voditi računa o interesima zemlje, a da bi u suprotnom Vojislav Šešelj nesumnjivo pobedio.
"Uveren sam da će Vučić predloziti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će umeti da vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << računa o interesima naše zemlje i pomogne da naš narod živi bolje. U suprotnom će Šešelj nesumnjivo pobediti", rekao je Stefanović Tanjugu, upitan da li očekuje da SNS uskoro izađe sa kandidatom za predsednika Srbije. 

Stefanović, koji je funkcioner SNS, rekao je da ima puno poverenje u Vučića i njegove odluke. 

"Siguran sam da će se voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata za najvišu državnu funkciju", naveo je Stefanović.
 
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.