Spremte se, spremte, kumovi!

Izvor: KMnovine.com, 09.Nov.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprem'te se, sprem'te, kumovi!

Dvanaest godina proteklo je od kada je doktor Vojislav Šešelj dobrovoljno otputovao u Hag da bi pred antisrpskom tvorevinom - Haškim tribunalom ne samo branio i odbranio svoju već i čast Srbije i srpskog naroda. 


...

Za to vreme njegovi "verni" kumovi, jedva dočekavši da se okite tuđim lovorikama >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i raskuće celu Srbiju, požurili su da raskomadaju, rasprodaju, ponize i unište sve čega su se dohvatili. A dohvatili su se svega.


Dočekala je konačno ova napaćena i osakaćena Srbija i vest da se bliži dan kada će na njeno tlo ponovo kroči najjači srpski politički um ovoga veka, čovek koji je postao živa legenda porazivši inkvizitorski Sud stvoren da uništi srpsku državu, veliki borac, pravdenik i Srbin, čovek o kojem se može izgovoriti mnogo reči hvale pa opet ne izgovoriti sve što ga opisuje, doktor Vojislav Šešelj.

Srbija će ga dočekati sa velikom radošću, zahvalnošću, oduševljenjem i nadom. 

I "kumovi" će ga dočekati, samo još ne znamo gde i kako.

Do juče su se baškarili u svojim foteljama krckajući državu i proždirući narod, pekući rakiju, leteći nebu pod oblake, glumeći neprikosnovenu silu... a danas...

Hoće li te fotelje moći da provuku kroz maleni otvor mišje rupe u koju se zavlače? 

Ne znam... mada se radujem tom saznanju... 
Ali jedno sigurno znam: "Srbija je večna dok su joj deca verna"! 

DOBRO DOŠAO KUĆI, VOJISLAVE ŠEŠELjU!!



Elizabeta Petrović: KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.