Šešeljevo stanje stabilno

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2013, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešeljevo stanje stabilno

Da li je tumor na debelom crevu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, koji mu je operisan bio benigni ili maligni biće poznato kroz nekoliko nedelja, posle analiza, izjavio je njegov sin Nikola. Šešeljevo zdravstveno stanje je stabilno, a iznenadna i komplikovana operacija usledila pošto se Šešelj poslednjih meseci često žalio na tupe bolove u donjem stomaku, rekao je sin haškog optuženika sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << najdužim stažom za frankfurtske Vesti. Kako je objasnio, lekari su posle prvih pregleda posumnjali da je reč o tumoru, ali Šešelju nisu ništa rekli sve dok nisu stigli rezultati analiza, posle čega su mu preporučili operaciju. Mlađi Šešelj rekao je da se već nekoliko puta čuo sa ocem, koji mu je rekao da se, iako je iscrpljen od operacije, u kojoj mu je odstranjeno 30 santimetara debelog creva, oseća dobro. "Javio mi se sa intenzivne nege i bio je dobro raspoložen. Rekao mi je da su mu hirurzi rekli da je operacija protekla u najboljem redu, bez ikakvih problema što je veoma važno kada je reč o ovakvim intervencijama", rekao je Nikola Šešelj.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešeljevo stanje stavilno

Izvor: Akter, 21.Dec.2013

Da li je tumor na debelom crevu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, koji mu je operisan bio benigni ili maligni biće poznato kroz nekoliko nedelja, posle analiza

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.