Šešelj se udružuje sa Dverima?

Izvor: Radio 021, 12.Dec.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj se udružuje sa Dverima?

Vojislav Šešelj, lider vanparlamentarne SRS, otpočeo je razgovore sa predstavnicima pokreta Dveri o stvaranju patriotskog bloka koji bi radio na rušenju aktuelne vlasti i raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

"Sastanak je bio u formi konsultacija o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji. To je bila i neka vrsta našeg upoznavanja sa Vojislavom Šešeljem, koji je 12 godina proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Hagu, ali je izražena i spremnost da te dve političke organizacije nastave konsultacije, kako bi došlo do udruživanja patriotskih stranaka", kaže za "Danas" Boško Obradović, jedan od vođa Dveri.

Nemanja Šarović iz SRS kaže da je razgovor sa funkcionerima Dveri imao notu upoznavanja, ali da nikakav konkretan dogovor nije postignut. Na pitanje da li će uskoro uslediti i razgovor sa DSS, on odgovara da ne veruje. Šarović kaže da će uskoro uslediti razgovori sa pokretom Naši i sa nekim istaknutim pojedincima.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.