Šešelj prvi put javno otkrio: Ovo mi je kum Vučić rekao kada sam došao iz Haga! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Dec.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj prvi put javno otkrio: Ovo mi je kum Vučić rekao kada sam došao iz Haga! (VIDEO)

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, prvi put je javno progovorio šta mu je poručio sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, kada se vratio iz Haga.

Šešelj je, gostujući u emisiji "Pravac" na televiziji Pink, otkrio da ga je poziv Danila Vučića, dva, tri dana po povratku iz Haškog tribunala, iznenadio.

FOTO: Tanjug/AP/Toussaint Kluiters

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naveo, Danilo je tada bio pred punoletstvom.

"Kume, ja sam, Danilo, voleo bih da se vidimo", preneo je Šešelj da mu je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića rekao.

"Rekao sam mu "hajde dođi da se vidimo". On je došao kod mene sa sestrom Milicom, susret je bio veoma srdačan i tada sam shvatio da je Danilo i dalje srpski radikal", rekao je Šešelj osmehujući se i dodao da se nakon tog susreta još nekoliko puta sreo sa svojim kumom i predsednikovim sinom.

"Poslednji put smo se videli na Sajmu knjiga. Došao je na štand SRS-a, darovali smo mu neki komplet knjiga", naveo je Šešelj.



Međutim, lider radikala je rekao da se nikada ne bi javio Danilu da ga on nije prvi kontaktirao.

"Pošto se on prvi javio, to je jedno od sačuvanih kumstava. Sa njegovim ocem sam i dalje politički protivnik, vidite da on (Aleksandar Vučić) u Narodnoj skupštini nema jačeg političkog protivnika od mene", rekao je Šešelj.

On je dodao da želi da smeni naprednjake sa vlasti, ali ne da bi se, kako je naveo, vratile natrag dosmanlije.

"Ja hoću da mi radikali dođemo na vlast, a ne da se vrati onaj šljam i ološ koje smo već isprobali 12 godina, koji su ojadili Srbiju i koji su oppljačkali sve što se moglo opljačkati", zaključio je Šešelj.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.