Šešelj pozvao vlast da razjasni slučaj Krušik

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj pozvao vlast da razjasni slučaj "Krušik"

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je vlast da razjasni i preduzme zakonom predviđene mere prema onima koji su kršili zakon u slučaju kompanije "Krušik", pre svega prema onima koji su "učestvovali u upropašćavanju te kompanije".
Krušik je, kaže, Šešelj, pretrpeo NATO bombardovanje, pa je ipak posle toga počeo proizvodnju i, umesto da cveta i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više proizvodi, Krušik je, tvrdi on, sklapao nepovoljne ugovore sa privatnom firmom, a neko drugi na grbači radnika ostvarivao ekstra profit.
Šešelj je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao i da u toj privatnoj firmi postoji sukob interesa, jer je otac ministra unutrašnjih poslova, kako kaže, "u najmanju ruku zaposlen u njoj".
Dodao je da je Aleksandar Obradović skrenuo pažnju na taj slučaj i dodao da se ne može "krađa predstavljati kao službena tajna", budući da je Obradović, kaže, obelodanio da je "Krušik" ispod cene prodavao oružje privatnoj firmi.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.