Šešelj ponovo zapalio zastavu Hrvatske

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj ponovo zapalio zastavu Hrvatske

Oko 300 pristalica Srpske radikalne stranke protestovalo je ispred ambasade Hrvatske u Beogradu povodom 20. godišnjice operacije "Oluja", a predsednik SRS-a Vojislav Šešelj tom prilikom zapalio je hrvatsku zastavu.
"Upozoravam sadašnje vlastodršce u Srbiji, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, da nemaju pravo da bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šta Hrvatima praštaju u ime srpskog naroda", rekao je Šešelj obraćajući se okupljenima, prenosi Beta.

On je poručio da ne može biti oproštaja dok se ne povrati "srpska zemlja", i da samo žrtve mogu da praštaju.
Lider radikala kazao je da Srbija neće ratovati protiv Hrvatske, članice EU i NATO-a, ali da Srbi "neće zaboraviti šta je srpsko" i da će povratiti Krajinu i Kosovo.
Šešelj je dodao i da Srbija nikako ne sme da pristane na arbitražu u sporu oko granice sa Hrvatskom na levoj obali Dunava, jer će je izgubiti.
Tokom protesta, vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća preusmeravana su oko dela Ulice kneza Miloša, u kojoj se nalazi ambasada Hrvatske.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj opet spalio hrvatsku zastavu

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2015

Oko 300 pristalica SRS protestovalo pred Ambasadom Hrvatske u znak protesta zbog godišnjice Oluje, a predsednik SRS Vojislav Šešelj je zapalio hrvatsku zastavu...Naime, pristalice SRS su na početku protesta pokušale da probiju kordon policije i priđu bliže zgradi Ambasade, ali im pripadnici MUP-a...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.