Šešelj operisao sinuse

Izvor: Mondo, 07.Maj.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj operisao sinuse

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj jutros je operisao sinuse, saznaje Informer. Hirurški zahvat obavio je doktor Miroslav Vukadinović, specijalista maksilofacijalne hirurgije.

Foto: Beta, Nenad Petrović

Detalji o intervenciji još nisu poznati, ali se Šešelj oseća dobro, što je i sam potvrdio u izjavi za “Kurir”.

On je i na Twitteru objavio da je dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Још сам жив и опаснији него икад!

— Војислав Шешељ (@predsednikSRS) May 7, 2015

"Za desetak dana dobiću rezultate histopatološkog nalaza i znaću podrobnije o čemu je reč. Nadam se da će sve biti u redu, svašta sam preživeo, pa ću i ovo. Ovo je mačji kašalj u odnosu na moja dva druga zdravstvena problema. Operacija je trajala oko sat vremena, brzo sam se probudio iz anestezije i osećam se dobro. Nije bilo većih problema. Ne bih iznosio više detalja o tome", rekao je lider SRS.

Lider Srpske radikalne stranke danas se zbog hitne operacije nije pojavio na konferenciji za novinare u sedištu stranke, a stranačko rukovodstvo je navelo da nema ovlašćenja da iznosi bilo kakve detalje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.