Šešelj na Trgu: Izdali su Srbiju zbog vlasti i ogromnog novca

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj na Trgu: Izdali su Srbiju zbog vlasti i ogromnog novca

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas na povratničkom mitingu da su njegovi nekadašnji najbliži saradnici Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić "izdali Srbiju" zbog vlasti i ogromnog novca i da je došlo vreme da narodu polože račune.

 

"Kako kaže Njegoš, poturci se plahi i lakomi. Bili su plahi da što pre dođu na vlast i bili su lakomi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na ogroman novac, i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, i zato su izdali, ali došlo je vreme da polože račune pred srpskim narodom", rekao je Šešelj na mitingu SRS na beogradskom Trgu Republike, pred nekoliko hiljada okupljenih pristalica.

 

Šešelj je istakao da su vlast i njena politika naopako nasađeni i da je Srbiji neophodna nova ekonomska politika, savezništvo s Rusijom i okretanje Istoku.

"Nećemo čekati ceo mandat, izbori će biti sledeće godine. Porazićemo vlast nacionalnim, ekonomskim i socijalnim argumentima", rekao je Šešelj.

 

Okupljeni su nosili zastave SRS, zastave s likovima Šešelja i predsednika Rusije Vladimira Putina, a pre mitinga nastupili su pevači Andrija Era Ojdanić i Baja Mali Knindža.

 

Šešelj je na binu dočekan uz pesmu "Sprem'te se, sprem'te četnici" i navijačkim bakljama. Radikali su posle mitinga krenuli u šetnju centralnim beogradskim ulicama.

 

Miting na Trgu Republike obezbeđivao je veliki broj policajaca, koji su bili postavljeni i duž ulice Kneza Miloša i ispred zgrade Predsedništva. Skup je, kako su rekli u SRS, uredno prijavljen policiji, a radikali su obezbedili i redare koji su bili zaduženi za bezbednost skupa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Vučić I Nikolić da polože račune

Izvor: Beta Video, 15.Nov.2014

BEOGRAD- Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da su njegovi nekadašnji najbliži saradnici Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić ``izdali Srbiju`` zbog vlasti i ogromnog novca i da je došlo vreme da narodu polože račune. (CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.