Šešelj i Arkanov sin na sahrani Ulemekove majke

Izvor: RTS, 10.Okt.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj i Arkanov sin na sahrani Ulemekove majke

Lider SRS Vojislav Šešelj sa sinom Aleksandrom, kao i sin Željka Ražnatovića Arkana, došli su na sahranu majke Milorada Ulemeka Legije na Novobežanijskom groblju u Beogradu.
Vojislav Šešelj je u Politici dao i čitulju povodom smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ulemekove majke Natalije.
Na groblju su bili i članovi porodice.
Legijin zahtev da mu se dozvoli da danas prisustvuje sahrani majke odbio je juče Viši sud u Beogradu zbog bezbednosnih razloga.
Ulemek je osuđen na 40 godina zatvora zbog učešća u atentatu na premijera Zorana Đinđića i trenutno se nalazi na izdržavanju kazne u Kazneno-popravnom zatvoru "Zabela" u Požarevcu.
Na sahranu su od prijatelja porodice došli i bivši zamenik šefa BIA Milorad Bracanović i potpredsednik SRS Zoran Krasić.
Natalija Ulemek je preminula krajem prošle nedelje u bolnici u Beogradu, u 82. godini.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poslednja ispovest Natalije Ulemek u kojoj je otkrila brojne Legijine tajne: Arkan ga je spasao od mudžahedina, a Kristijan pokvario

Izvor: Press, 11.Okt.2017, 11:15

Natalija Ulemek je opisala put svog sina od slabašnog dečkića koji je voleo da svira klavir do legionara i jednog od najvećih državnih neprijatelja. . Foto: e-stock.us, Profimedia/AFP. U svom poslednjem intervju Natalija...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.