Šešelj hoće da pomiluje Zvezdana Jovanovića, da li je umešan u atentat na Đinđića?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj hoće da pomiluje Zvezdana Jovanovića, da li je umešan u atentat na Đinđića?

Lider SRS Vojislav Šešelj opet je šokirao javnost, ovog puta najavom da će ako postane predsednik Srbije odmah pomilovati Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva premijera Zorana Đinđića.

- Krivica Zvezdana Jovanovića nikad nije validno dokazana. U Đinđićevo ubistvo umešan je strani faktor, a da bi se otkrila politička pozadina atentata, treba otkriti ko je naredio ubistvo Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Meljaku - tvrdi lider radikala.

S druge strane, na ove Šešeljeve izjave odmah je reagovala Liberalno-demokratska partija (LDP) koja je pozvala tužilaštvo da reaguje i ispita "sva saznanja Vojislava Šešelja i njegovu eventualnu umešanost u pripremu ubistva premijera Zorana Đinđića 2003. godine".

"Njegovo ponovno veličanje ubica Zorana Đinđića i najava da bi u slučaju pobede na predsedničkim izborima pomilovao (osuđenog Đinđićevog ubicu) Zvezdana Jovanovića predstavlja opasnu izjavu koja ne sme proći bez osude i reakcije svih institucija i predsedničkih kandidata u Srbiji", navodi se u saopštenju LDP-a.

Bivši šef policije Marko Nicović izjavio je, povodom Šešeljevih tvrdnji, da je "Jovanović policiji priznao i pismeno i usmeno, tako da nema dileme da je kriv".
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SESELJ SOKIRAO JAVNOST Ako postanem predsednik POMILOVACU ZVEZDANA JOVANOVICA

Izvor: medio.rs, 22.Mar.2017

Nikakvog dokaza nema da je Jovanović ubio Đinđića! A čak i da ima, Jovanović je narodni heroj, Gavrilo Princip modernog vremena..Lider SRS Vojislav Šešelj opet je šokirao javnost, ovog puta najavom da će ako postane predsednik Srbije odmah pomilovati Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen na...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.